Tinne Kamm

TINNE KAMM

Fysiurgisk Hesteterapeut, Hestetræningskonsulent og NLP-Mastercoach

PROFIL

Min ønske er, at støtte jer som ekvipage frem mod indfrielse af drømme og ambitioner, store som små. Med fysiurgisk afbalancering af hesten og mental coaching af rytteren, som suplement til jeres daglige arbejde, bliver jeres udfordringer og mål klarlagt, overvundet og realiseret med succes.

Inden for den Fysiurgiske Hesteterapi har jeg erfaring med alt fra konkurrensehesten på højt niveau til hobbyhesten. Jeg har opbygget en solid erfaring indenfor en bred vifte af heste racer, i mange forskellige aldre. Mit fokus er altid på den enkelte hest og de udfordringer ekvipagen oplever i deres træning, uanset uddannelsesniveau. Jeg sætter en ære i at levere god kvalitet, samt vedligeholde og udbygge mit faglige niveau.

Som NLP-Mastercoach er det vigtigt for mig, at guide dig til klarhed over dine mål og delmål, hjælpe dig til at opnå fuld adgang til dine ressourcer, få indsigt i dit potentiale, samt leve dine drømme og ambitioner ud.

KOMPETENCER

Her kan du danne dig et overblik over, hvor jeg har mine uddannelser og kompetencer fra.

Certificeringer

• Hestetræningskonsulent - v/ Center for Dyreterapi (17 mdr. uddannelseforløb, afsluttet i November 2018 - Certificering)

• Foundation Certificate in Animal Osteopathy/Manual Therapy Course - v/ European School of Osteopathy ESO (7 mdr. uddannelsesforløb, afsluttet i august 2018 - Certificering).

• Fysiurgisk Hesteterapeut - v/ Center for Dyreterapi (17 mdr. uddannelseforløb, afsluttet Februar 2017 - Certificering)

• NLP Master Coach Practitioner - v/ NLP Huset (August 2011 - Certificering)

• NLP Ledelses Master Practitioner - v/ NLP Huset (November 2011 - Certificering)

• NLP Coach Practitioner - v/ NLP Huset (April 2010 - Certificering)

Kurser mm.

• Kranio Sakral Terapi til hest modul 3 - v/ Center for Dyreterapi (3.-4. April 2019 - kursus)

• Moving Forward - Advances in Training, Technology and Tack - v/Gillian Higgins Horses Inside Out Conference 2019  (23.-24. Februar 2019 - konference)

• Applied Anatomy and Biomechanichs - v/ Gillian Higgins  Horses Inside Out ( 6.-7. Oktober 2018 - kursus)

• Calming Signals - v/ Ute Lehmann (27. Januar 2019 - foredrag)

• Balance i barfodstrimning - hvorfor og hvordan - v/ Ian Whatley (11.-12. August 2018 - kursus)

• Myofascielle og biomekaniske sammenhænge hos heste - v/ Dyrlæge Vibke S. Elbrønd (4.-5. Juni 2018 - kursus)

• Hestes ernæring - v/ Veterinær Ernærings Teapeut Allan Venzel (23. November 2017 - foredrag)

• Blødvævsmobilisering - v/ Center for Dyreterapi (15.-17. November 2017 - kursus)

• Whole Horse Dissection - v/ Ivana Ruddock-Lange (6. - 9. Juni 2017 - kursus)

• DRF Rytter, Klar-Parat-Start - v/ DRF (8. Februar 2006 - kursus)

• DRF Ridemærke 2. Grad - v/ DRF i Kastrup Tårnby Rideklub (27. Juni 2005 - kursus)

• DRF Ridemæke 1. Grad - v/ DRF i Kastrup Tårnby Rideklub (27. Juni 2005 - kursus)

TK-HESTETERAPI

Gl. Kalkbrænderivej 14, 3th, 2100 København Ø

CVR: 2776 2565

Mobilepay: 96144

TIDSBESTILLING

Mobil: +45 2847 4912

FØLG MED PÅ

© Copyright 2017. All Rights Reserved.